Friday, September 11, 2009

Gemakkelijk Stoppen met Roken

Eric Eraly wordt door de Vlaamse en Nederlandse Pers beschouwd als dé Stoppen-Met-Roken-Goeroe omwille van zijn Unieke RookStop Seminars waarin hij rokers op één dag makkelijk helpt stoppen met roken.


Eric Eraly was reeds te gast bij en werd geïnterviewd door VTM , TV1, VARA, TV Limburg, ATV, Life TV, S-Televisie, Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg, De Gazet Van Antwerpen, Het Nieuwsblad, TRENDS, P-Magazine, Libelle, Flair, MENZO, DAG ALLEMAAL, Primo TV-Gids, Radio 1, Radio 2, Donna, Studio Brussel, 4FM, FM Brussels, Radio Nostalgie, …

Eén van de opmerkelijkste stunts van Eric Eraly was zijn RookStop Seminar in de Gevangenis van Antwerpen! Na 4 maanden waren de deelnemende gedetineerden nog steeds rookvrij.

In een andere stunt hielp hij, in samenwerking met P-Magazine, 50 Café-bazen op één dag succesvol van het roken af.

Waardering Consument:
Eric Eraly is de auteur van de BestSeller “De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode”. Via zijn boek en CD’s zijn reeds enkele tienduizenden rokers op een éénvoudige manier gestopt met roken.

De grootste bedrijven in Vlaanderen en Nederland maken van zijn seminars gebruik om hun personeel te helpen stoppen met roken.

Produkten & Services:
* De BestSeller “De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode“
*(Borgerhoff & Lambrigts 2007) ( Boek & E-boek )
* De CD-box: De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode (CD-Box & MP3’s)
* De RookStop DVD ( binnenkort verkrijgbaar)
* Het RookStop Seminar : “In Eén Dag Van Het Roken Verlost”

Klik hier voor meer informatie over Stoppen met Roken

No comments: