Friday, September 4, 2009

Nia

Nia is a combination of free style dance, yoga, Tai Chi and more energetic exercise. I strongly recommend you contact Gitta for information and here is a list of Nia lessons in Limburg.

Gitta Weytjens
Certified Nia teacher
www.nia-gitta.be
www.niabelgium.be
0032 497 91 63 65

Nia in het gras!

Afgelopen weekend hebben we in Bree op blote voeten in het gras gedanst, met zicht op het kanaal, wind in de haren en zon in het gezicht. Een heerlijke ervaring!
Bij mooi weer gaan de lessen op zondag in september ook nog door op deze plek!
(let wel: uitgezonderd zondag 20 september, dan gaat de les door op Orshof, Neerglabbeek. Zie 'Puur Natuurlijk')
Lokatie: Het Tolhuys, Kanaalkaai 3, 3960 Bree

Nia op PUUR NATUURLIJK, buitenleven beurs Orshof, Neerglabbeek, zondag 20 sep,10- 18 u

Laat al je zintuigen genieten van dit gezellige buitenleven event. Kom kijken, proeven, ruiken, ervaren, luisteren en voelen van het buitenleven en neem deel aan talrijke workhops, zoals Nia, Kinderyoga, Yogamassage, bloemschikken, schapen hoeden, boetseren met chocolade (!), vuur maken, huifkartocht, lezing bachbloesems, ...
Leuk voor ouders én kinderen

Nia workshop 10.30 u, 14 u, 16 u
Kinderyoga 13.30 u (6-9 jr) en 15.30 u (9-12jr)
Yogamassage 13.30 - 14.30 u en 16-17 u (om het kwartier)

Attentie! Op 20 sep zal de wekelijkse Nia les dus niet in de Balletschool in Bree doorgaan, maar in het Orshof, om 10.30u.
Deze les is GRATIS + GRATIS INKOM voor de beurs. Je dient me wel op voorhand je naam door te geven!

De Landelijke Gilde organiseert die dag een brunch, dus daarna kunnen we lekker aanschuiven en smullen! Allen daarheen!

Info: www.puur-natuurlijk.com

Lessenrooster najaar 2009

zon Bree 10.30
maan Opoeteren 20 u
di Dilsen (Vormingplus, 2 kennismakingslessen, di 15 en do 17/09, 20u) Houthalen 10 u (Vormingplus, voor senioren, 10 lessen, start 13/10)
Heusden-Zolder 20 u (Vormingplus, 7 lessen, start 22/09)
Gruitrode 20 u (Vormingplus, 10 lessen, start 10/11)

woe Bree 10 u
Kinrooi 20 u

Een klaskaart bedraagt 80 euro voor 10 lessen en is 13 weken geldig. Je kan met deze kaart op alle lokaties terecht, behalve de lessenreeksen die georganiseerd zijn door Vormingplus.

NIEUWE Nia lokatie Opoeteren, Kasteel De Schans

Vanaf maandag 21 sep start er een nieuwe Nia Lessenreeks op Kasteel De Schans, in Opoeteren. We dansen er in een volledig gerenoveerde zaal in het Koetshuis, met zicht op de bossen en het water! Geniet al dansend van het mooie uitzicht!

10 opeenvolgende lessen - géén les op 2 nov.

Lokatie: Kasteel De Schans - Kasteelstraat 18 - Opoeteren

Dagworkshop 'Vrij en blij beleven en bewegen', zaterdag 26 sep, 09.30- 16.30 u, Zonhoven in samenwerking met Katty Desquesnes

Wat is vrijheid voor jou? Wat betekent vrij en blij leven? Tijdens deze dag wordt je uitgenodigd om in vrijheid en blijheid te leven op het ritme van muziek, beweging, meditatie, zelfreflectie en expressie. Zoals het ritme van het leven, van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Je zal datgene wat je nog belemmert leren herkennen en erkennen van dat wat je nodig hebt om de vrijheid en blijheid in jezelf te ervaren terug ontdekken.
Speelsheid, blijheid , authenticiteit en expressie zijn de sleutelwoorden van deze boeiende dag. Gun jezelf dit bijzondere cadeautje!

Inschrijven via Vormingplus
Lokatie: Evenementenhal Zonhoven
Prijs: 18 euro

Visit Living in Belgium for information on what's on, where to go, photos and useful tips for making life in Belgium more interesting.

1 comment:

Ashley said...

Nice website. Your posts help to remind me why I love traveling on vacation soo much. You seem to really love your site. keep up the great work and please visit by my health blog sometime. I would appreciate it.